Safran | About
140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-140,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

About

WHO WE ARE

Safran Indisk restaurant tilbyr en helhetlig kulinarisk matopplevelse for gjestene våre. Med vårt kjøkken kan gjestene nyte kokkens unike matkunster samt duften av de nydelige rettene som tilberedes.

All mat som serveres på Safran skal være av høy kvalitet. Dette gjenspeiles i alle ledd i tilberedelsene.

Vi kverner våre egne krydderblandinger. Vi bruker ferske råvarer og all mat, sauser og desserter, lages fra bunnen av. Dette fører til at våre retter får en unik smak som du ikke viloppleve i andre restauranter.

Kokkene er spesielt opptatt av å blande det Indiske kjøkken med ulike eksotiske krydderblandinger og tilføre internasjonale
smaker.

Foruten a la carte menyen har vi et godt utvalg av italienske, franske, tyske og spanske viner. Vi ønsker å gi det beste til våre gjester, derfor har vi produsert vårt eget indiske øl som vi har gitt navnet Safran. Dette er et øl som er tilpasset våre matretter og kan nytes i vår koselige restaurant sammen med god musikk.